» Nissan пожертвував свої автомобілі для допомоги українцям

Nissan пожертвував свої автомобілі для допомоги українцям

Дата: 02 - мая - 2022 Комментариев: Комментариев нет

Компанія Nissan передала некомерційним організаціям шість автомобілів, три з яких обладнані медичним устаткуванням для надання медичної допомоги.

Nissan пожертвував свої автомобілі для допомоги українцям

У Кракові відбулась офіційна передача автомобілів Польській асоціації медичних місій, яка надає безпосередню підтримку українським лікарням та медикам. Машини будуть використані для допомоги постраждалим від гуманітарної кризи в Україні.

Пожертвування включає три позашляховики Nissan Pathfinder, спеціально підготовлених для використання в якості автомобілів швидкої медичної допомоги у складних умовах. У задній частині салону автомобілів розташовані повнорозмірні ноші для перевезення поранених та місце для фельдшера.

Автомобілі також оснащені набором необхідного санітарно-технічного обладнання та медикаментів, необхідних для надання ефективної швидкої допомоги. Крім того, кожен транспортний засіб укомплектований спеціальною валізою з медикаментами та медичним обладнанням для надання першої допомоги, що дозволяє медикам дістатись поранених у тих місцях, куди неможливо дістатися автомобілем.

Три електромобіля Nissan Leaf також були передані у користування Польській медичній місії, за допомогою якої волонтери асоціації організовуватимуть перевезення біженців у Польщі, особливо вразливих людей та людей з обмеженими можливостями.

 

1

2

Польська асоціація медичних місій допомагає жертвам воєн, катастроф та лих з 1999 року. Її діяльність ґрунтується на роботі волонтерів: лікарів, фельдшерів, медсестер, спеціалістів з реабілітації, а також психологів та медичних аналітиків. Це одна з небагатьох польських НУО, які надають медичну допомогу. Під час конфлікту в Україні забезпечує безперебійну роботу місцевих лікарень, закуповуючи та доставляючи термінове необхідне медичне обладнання та медикаменти, необхідні для порятунку здоров'я та життя. Асоціація також відкрила три єдині пункти медичної допомоги для українських біженців на прикордонних переходах Корчова, Гребенне та Будомєж.

Крім того, компанія Nissan передала 500 спеціалізованих аптечок, що містять пакети з ліками та медичним приладдям, необхідним для надання першої допомоги, включаючи термоковдри та реанімаційні маски. Розповсюдженням цих аптечок займався польський фонд «Uniters», який із 2014 року займається підтримкою дітей та сімей українських воїнів. Аптечки було доставлено волонтерами фонду безпосередньо до України.

Джерело: Nissan

Рубрики: Рубрики: Политика
Теги:








Нет комментариев к “Nissan пожертвував свої автомобілі для допомоги українцям”

Оставить комментарий


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!:


  • Подписка на Новости

    Введи свой E-mail:

  • Наш партнёр

    300 x 250
  • Акции и Конкурсы

  • Реклама


  • Мы на Facebook

  •