» Мобільний сервісний центр МВС отримав супутниковий інтернет Starlink

Мобільний сервісний центр МВС отримав супутниковий інтернет Starlink

Дата: 22 - Апр - 2022 Комментариев: Комментариев нет

На Київщині замість пошкодженого стаціонарного сервісного центру МВС почав працювати мобільний СЦ. Його унікальність полягає в першому застосуванні супутникового інтернету Starlink від американської компанії Spacex Ілона Маска.

Мобільний сервісний центр МВС отримав супутниковий інтернет Starlink

У місті Тетіїв для безперебійного надання послуг організовано роботу мобільного сервісного центру МВС. Він працює завдяки супутниковому інтернету, повідомив Головний сервісний центр МВС

«Наше авто працює, як годинник, адже оснащений системою супутникового зв'язку Starlink від компанії SpaceX Ілона Маска. Його не можна відключити або зламати: такий спецзв'язок — стійкий та надійний, як наші Збройні Сили України», — йдеться в повідомленні.

Цей мобільний сервісний центр МВС утворений на базі закладу №3249, який знаходився у селі Винарівка. Проте його було пошкоджено вибуховою хвилею.

Як повідомлялося раніше, робота сервісних центрів МВС частково відновлена у відносно безпечних регіонах України, де не ведуться активні бойові дії. Надаються не всі послуги, зокрема досі не видають довідки про несудимість, неможливо замовити посвідчення водія з доставкою Укрпоштою, не проводиться зняття автомобілів з обліку у зв'язку з вибраковкою, не проводиться верифікація посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Перелік відкритих сервісних центрів публікується на сайті ГСЦ МВС.

Рубрики: Рубрики: Политика
Теги:








Нет комментариев к “Мобільний сервісний центр МВС отримав супутниковий інтернет Starlink”

Оставить комментарий


:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!:


  • Подписка на Новости

    Введи свой E-mail:

  • Наш партнёр

    300 x 250
  • Акции и Конкурсы

  • Реклама


  • Мы на Facebook

  •